Waar kan ik opleiding en training in permanente make-up vinden?

Ben je gepassioneerd over schoonheid en heb je ooit overwogen om een carrière te starten in de wereld van permanente make-up (PMU)? Of ben je al een PMU-specialist die je vaardigheden naar een hoger niveau wilt tillen? Wat je doelen ook zijn, het vinden van de juiste opleiding is cruciaal. Hier komt PMU Elegance om de hoek kijken. Met hun uitgebreide academy bieden ze een scala aan opleidingen die passen bij elke fase van je PMU-carrière.

Waarom een opleiding en training in permanente make-up?

Permanente make-up (PMU) is een kunst die vakmanschap vereist, een diepgaand begrip van esthetiek en een vaste hand. Het is niet alleen een schoonheidsbehandeling, maar ook een vorm van tatoeage die blijvende effecten op de huid heeft. Hieronder vertellen we waarom een opleiding in PMU essentieel kan zijn en wie deze kan volgen!

 1. Professionaliteit en veiligheid
  Het toepassen van PMU vereist precisie en kennis van veilige praktijken. Een goede opleiding leert de juiste technieken, veiligheidsprotocollen en hygiënenormen die essentieel zijn om complicaties te voorkomen en klanten tevreden te stellen.
 2. Artistiek inzicht
  Permanente make-up gaat niet alleen over techniek. Het gaat ook om het hebben van een artistiek oog. Trainingen helpen begrijpen hoe ze de natuurlijke schoonheid van een klant kunnen accentueren en hen adviseren over wat het beste bij hun gezichtsvorm en huidskleur past.
 3. Voorbereid op voortdurende veranderingen
  De PMU-industrie is continu in beweging, met nieuwe technieken, gereedschappen en trends die regelmatig opduiken. Door middel van opleiding blijven technici op de hoogte van deze ontwikkelingen, waardoor ze hun klanten de meest geavanceerde en gewilde behandelingen kunnen bieden.
 4. Certificering en erkenning
  Een gecertificeerde PMU-specialist krijgt erkenning voor zijn/haar vakmanschap en deskundigheid. Certificaten van gerenommeerde opleidingsinstituten kunnen nieuwe PMU-specialisten een voorsprong geven in een competitieve markt en klanten geruststellen over hun competentie.

Een opleiding en training in permanente make-up is essentieel voor iedereen die serieus overweegt om de PMU-industrie te betreden. Het garandeert niet alleen kwaliteit en veiligheid in uitgevoerde behandelingen, maar versterkt ook het vertrouwen en de geloofwaardigheid van de technicus in de ogen van potentiële klanten!

– Elmas Ayden van PMU Elegance –

Voor wie is de PMU-opleiding bedoeld?

 • Beginners:
  mensen die nieuw zijn in de schoonheidssector en een carrière in PMU willen starten.
 • Huidige schoonheidsspecialisten:
  Professionals die hun dienstenaanbod willen uitbreiden door PMU-behandelingen toe te voegen.
 • Ervaringsdeskundigen:
  PMU-technici die hun vaardigheden willen opfrissen of nieuwe technieken willen leren.
 • Carrièreswitchers:
  Mensen die op zoek zijn naar een verandering in hun carrière en zich aangetrokken voelen tot de wereld van esthetiek en schoonheid.

De 10-daagse allround pmu opleiding

Deze intensieve opleiding is ontworpen voor degenen die een complete onderdompeling in de wereld van PMU willen. Voor degenen die serieus zijn over het worden van een allround PMU-specialist, is de Allround PMU-opleiding een hele fijne cursus. Deze cursus is intensief en omvat alle facetten van PMU, van wenkbrauwen tot lippen en eyeliner. Je verlaat de opleiding niet alleen met vaardigheden in meerdere PMU-technieken, maar ook met het vertrouwen om een bloeiende carrière in de branche te starten.

 • Duur:
  Een diepgaande 10-daagse opleiding.
 • Curriculum:
  Word een allround PMU-specialist met training in lippen, wenkbrauwen en eyeliner.
 • Toegankelijkheid:
  Geen ervaring nodig; de cursus is open voor iedereen.
 • Kwaliteit:
  Opleiding in kleine groepen (max. 5 deelnemers) zorgt voor persoonlijke aandacht.
 • Certificering:
  Verdien een GGD-erkenning en een wereldwijd erkend certificaat.
 • Extra’s:
  De cursus omvat ook elementen van ondernemerschap, waardoor je niet alleen als artiest, maar ook als ondernemer groeit.

PMU 3-daagse opleiding

Perfect voor degenen die een spoedcursus willen of zich willen specialiseren:

 • Duur:
  Een compacte 3-daagse cursus.
 • Curriculum:
  Specialiseer je in één van de drie PMU-onderdelen: lippen, wenkbrauwen of eyeliner.
 • Voor wie?:
  Zowel voor startende PMU-specialisten als voor degenen die hun vaardigheden willen opfrissen.
 • Certificering:
  Verdien een GGD-erkenning en een wereldwijd erkend certificaat.
 • Deskundige begeleiding:
  Profiteer van de ervaring en kennis van een ervaren docent.

Elite opleiding

Dit is voor de echte professionals die de lat hoger willen leggen;

 • Doelgroep:
  Bestemd voor actieve PMU-specialisten die hun expertise willen verdiepen.
 • Curriculum:
  Word in 5 dagen een perfectionist in technieken zoals hairstrokes, pixel en lipblush.
 • Voordelen:
  Leer sneller en efficiënter werken, waardoor je meer klanten kunt bedienen.

Masterclasses

Voor degenen die hun concurrentie een stap voor willen zijn:

 • Duur:
  Intensieve 1-daagse cursussen.
 • Curriculum:
  Specialiseer je in specifieke PMU-cursussen zoals lippen, eyeliner of wenkbrauwen.
 • Certificering:
  Verdien een GGD-erkenning en een Masterclass certificaat.
 • Unique Selling Point (USP):
  Perfect voor degenen die zich net wat verder willen onderscheiden van hun concurrentie.

Bij PMU Elegance is kwaliteit gegarandeerd, ongeacht welke cursus je kiest. Met hun ervaren docenten en grondige opleidingen ben je er zeker van dat je de beste opleiding krijgt in de wereld van permanente make-up. Dus, of je nu net begint, je vaardigheden wilt verbeteren of een expert wilt worden in je vakgebied, PMU Elegance heeft de perfecte opleiding voor jou.

– Elmas Ayden van PMU Elegance –

PMU opleiding kosten

Het kiezen van de juiste PMU-opleiding is cruciaal, maar het is ook van essentieel belang om een duidelijk beeld te hebben van de daaraan verbonden kosten. Omdat permanente make-up een gespecialiseerde vaardigheid is, kan de investering in opleiding variëren op basis van de duur, diepte en reputatie van de opleiding.

Het begrijpen van deze kosten en wat ze inhouden, kan je helpen een weloverwogen beslissing te nemen over je opleiding. Factoren zoals het curriculum, de ervaring van de instructeurs, de duur van de cursus en eventuele extra’s zoals startkits of praktijkmaterialen kunnen allemaal invloed hebben op de uiteindelijke kosten.

Voor een gedetailleerde uiteenzetting van de kosten van verschillende PMU-opleidingen en wat ze inhouden, verwijzen we je graag door naar ons uitgebreide blog over dit onderwerp. Hierin duiken we dieper in de financiële aspecten en geven we tips over hoe je de beste waarde voor je geld kunt krijgen in je streven naar uitmuntendheid in de PMU-wereld.

PMU opleiding met stap-budget

Voor degenen die net beginnen in de PMU-wereld en niet zeker weten of ze een grote investering willen doen, is de stap-budget optie een uitstekende keuze. Hiermee kun je je vaardigheden geleidelijk opbouwen, terwijl je in kleinere stappen betaalt. Dit betekent dat je je kunt aanmelden voor een kortere cursus, en later kunt kiezen om verder te gaan met een geavanceerdere opleiding. Het biedt flexibiliteit en stelt je in staat om te leren op je eigen tempo zonder dat je meteen diep in de buidel hoeft te tasten.

Op zoek naar de beste pmu opleiding Nederland?

Bij het zoeken naar de beste PMU-opleiding in Nederland, is het cruciaal om rekening te houden met factoren zoals curriculum, docentenervaring, certificering en natuurlijk kosten. PMU Elegance staat bekend om het aanbieden van topklasse opleidingen die worden erkend, niet alleen in Nederland maar over de hele wereld. De combinatie van ervaren docenten, uitgebreide cursussen en concurrerende prijzen maakt PMU Elegance een voor de hand liggende keuze voor degenen die streven naar uitmuntendheid!

Accentueer jouw schoonheid

Boek direct jouw permanente wenkbrauwen afspraak!

Kies de gewenste behandeling(en), reserveer een tijdsblok, de behandelaar naar keuze, vul uw gegevens in en uw afspraak is geboekt!

Inspiratie nodig?

Bekijk ons lookbook met voorbeelden van permanente make-up.

Winkelwagen
Scroll naar boven
Stel je vraag
0 Shares
Share
Share
Tweet
Pin