PMU opleiding bij Academy Elegance

PMU Elegance kent
het geheim voor een
stralend uiterlijk

PMU opleiding bij Academy Elegance

Heb jij interesse in het vak van PMU specialisten en zou je er zelf graag één worden? Volg dan een PMU opleiding bij Academy Elegance. In deze opleiding leer je alle technieken die je moet kennen om professioneel permanente make-up bij klanten aan te kunnen brengen. Deze opleiding stoomt jou helemaal klaar als PMU specialist, waardoor jij direct na de opleiding PMU klaar bent om permanente make-up behandelingen te geven. Dit is belangrijk, omdat permanente make-up logischerwijs echt permanent is en je kunt absoluut geen fouten maken tijdens deze behandeling. Bij Academy Elegance leer je daarom in alle rust alles wat je moet weten en we gaan veel samen aan de slag om te oefenen. Inschrijven voor een opleiding PMU of PMU cursus kun je doen door contact met mij (Elmas Aydin) op te nemen.


Bekijk alle opleidingen Bekijk masterclasses

Wat leer ik?

In een tien weken durende cursus leer jij binnen deze opleiding alle technieken voor PMU. Na de PMU opleiding ben je gespecialiseerd in het aanbrengen van permanente eyeliner en de nieuwste technieken voor PMU wenkbrauwen. Je leert hoe je de 3D hairstrokes techniek toepast, hoe je ombre wenkbrauwen kunt creëren en hoe je de shadowtechniek voor wenkbrauwen toepast. Al deze nieuwste pigmenteertechnieken komen aan bod tijdens onze PMU opleiding.De juiste kleur pigment gebruiken voor wenkbrauwen is heel belangrijk. Daarom besteden we hier extra aandacht aan tijdens de PMU cursus.Ook leer je alles op het gebied van tekenen en vormgeving, gezichtsvormen en wenkbrauwstyling. Bij het zetten van PMU eyeliner leer je de technieken voor de shadowliner, strakke eyeliner en winged eyeliner. Tot slot leer je hoe je minder mooie PMU kunt corrigeren.

Je start met oefenen op latex, daarna ga je oefenen op echte modellen. Met een afgeronde permanente make-up opleiding van Academy Elegance tel je in het vak meteen mee als PMU specialist. Het is namelijk een zeer gespecialiseerde techniek en een ontzettend mooie vaardigheid om te kunnen. Je hebt geen vooropleiding nodig, maar een creatieve aanleg en empathie zijn onmisbaar.

Wanneer kan ik starten?

Als je wilt starten met een PMU cursus kun je kiezen uit de vakopleiding PMU en diverse masterclasses voor als je al ervaring met PMU hebt. De vakopleiding PMU kan op verschillende vaste data in het jaar gestart worden en de masterclasses wisselen elk seizoen en hebben telkens andere onderwerpen. Van ombre wenkbrauwen tot combinatietechnieken voor wenkbrauwen en internationale masterclasses voor full/blushlips. Bekijk het aanbod masterclasses hier.

Schrijf je in voor een PMU opleiding!

Wil jij je graag ontwikkelen tot PMU specialist? Schrijf je dan nu in voor een PMU opleiding van Academy Elegance. Bekijk de agendavoor de eerstvolgende startdatum van de opleiding en ontpop jezelf tot PMU specialist.

Om je in te schrijven, dien je contact met mij (Elmas Aydin) op te nemen. Om je in te schrijven stuur je mail naar info@pmuelegance.nl. Heb je vragen? Stel ze gerust, ik beantwoord graag al je vragen over de opleiding, de technieken en meer. Ik zie je aanmelding graag tegemoet, zodat ik jou kan opleiden tot PMU specialist!

Stel een vraagAfspraak maken

Bel direct!
WhatsApp chat