Permanente Make Up

PMU Elegance kent
het geheim voor een
stralend uiterlijk

Permanente Make Up

Bent u op zoek naar permanente make-up? Dan bent u bij PMU Studio Elegance aan het juiste adres. Met mijn perfectionisme en specialisme in permanente make-up en medische cosmetica wil ik meer dan een goed resultaat. Ik wil dat mijn klanten tevreden en blij naar huis gaan. Met mijn ervaring en expertise bent u in de getrainde handen van een specialist, in een exclusief kader.


Stel een vraag Meer informatie

Perfectie en tevredenheid voor permanente make-up

Voor PMU Studio Elegance staat de klant centraal en ik streef naar een perfecte uitkomst van het resulaat. Hiervoor maak ik gebruik van nieuwe technieken om uw permanente make-up aan te brengen. Dus bent u op zoek naar permanente make-up? Twijfel dan niet langer en laat u helpen door PMU Studio Elegance!
Bij PMU Studio Elegance kunt u terecht voor:

  • Eyeliner: Oogleden en wimpers zijn de juwelen van het gezicht. Het is een makkelijke manier om te zorgen voor een stralend uiterlijk.
  • Lipliner: Voor mooie volle lippen en een jeugdige, gezonde blos raad ik u permanente make-up voor de lippen aan.
  • Wenkbrauwen: Permanente wenkbrauwen ontstaan door het plaatsen van natuurlijke pigmenten. De juiste wenkbrauwen laten uw ogen beter uitkomen en geven een frisse uitstraling.
  • Medische pigmentatie: Er worden pigmenten ingebracht waar, om welke reden dan ook, het natuurlijke pigment ontbreekt. Deze pigmenten hebben een camouflerende functie.

In veilige handen bij PMU Elegance

Experts hebben mij de techniek bijgebracht en ik blijf mijzelf continu ontwikkelen. Er wordt daarom altijd gebruik gemaakt van de nieuwste technieken voor het zetten van de permanente make-up. De apparatuur die wordt gebruikt voldoet aan de gezondheids- en veiligheidseisen. Tevens stel ik hoge eisen aan sterilisatie en hygiëne. Ik werk dan ook volgens de GGD opgestelde hygiënevoorschriften en ik beschik over alle benodigde vergunningen van de GGD in Den Haag. Bij PMU Studio Elegance bent u in veilige handen!

Een afspraak maken voor permanente make-up

Wilt u permanente make-up laten aanbrengen? Of bent u op zoek naar meer informatie over PMU Studio Elegance?
Bel dan nu (085 04 79 439) voor het maken van een afspraak of neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Stel een vraagAfspraak maken

Stel een vraagAfspraak makenGratis intake
Bel direct!
WhatsApp chat