Permanente make-up littekencorrectie

Heb je littekens waar je je aan stoort? Permanente make-up littekencorrectie maakt het mogelijk om littekens te corrigeren. De littekens worden zo gecorrigeerd dat ze minder opvallen en het lijkt alsof ze nooit hebben bestaan. PMU Elegance laat jou en je huid weer stralen.

Littekens van acne camoufleren

Heb je in het verleden last gehad van acne en heb je daardoor nu littekens in je gezicht? Of is er door een huidziekte pigmentatieverschil in je huid ontstaan? PMU Elegance is gespecialiseerd in de behandeling van kleurverschillen in de huid door middel van permanente make-up littekencorrectie. Het verschil in pigment in de huid kan worden gecorrigeerd met permanente make-up. De vorm van het litteken wordt verbeterd en minder opvallend gemaakt.

Bij PMU Studio Elegance kun je ook terecht voor:

Eyeliner: Oogleden en wimpers zijn de juwelen van het gezicht. Het is een makkelijke manier om te zorgen voor een stralend uiterlijk.
Lipliner: Voor mooie volle lippen en een jeugdige, gezonde blos raad ik u permanente make-up voor de lippen aan.
Medische pigmentatie: Er worden pigmenten ingebracht waar, om welke reden dan ook, het natuurlijke pigment ontbreekt. Deze pigmenten hebben een camouflerende functie.
Voor meer informatie over alle soorten permanente make-up kun je de verschillende diensten bekijken.

Herstellen mislukte permanente make-up

Bij permanente make-up littekencorrectie hoef je niet alleen te denken aan het corrigeren van littekens, maar ook aan het herstellen of camoufleren van mislukte permanente make-up. Zo hoef je niet jarenlang rond te lopen met een foute vorm wenkbrauwen of een kleur lipliner die je niet mooi vindt. Mislukte permanente make-up kan gecorrigeerd worden en weer perfect op kleur worden gebracht. De pigmentatie waar je niet tevreden over bent, kan littekenloos uit de huid worden gehaald.

Kan mijn litteken ook gecorrigeerd worden?

Helaas komen niet alle littekens in aanmerking voor een correctie. Bij het intakegesprek zal onze specialist bepalen of het litteken gecorrigeerd kan worden en wat je wensen zijn. Indien het litteken wel gecorrigeerd kan worden, dan kan de behandeling direct van start gaan .

Permanente make-up littekencorrectie in Zoetermeer

Ben je op zoek naar een specialist voor permanente make-up littekencorrectie in Zoetermeer? Kom dan langs bij ons. PMU Elegance is expert op het gebied van littekencorrectie met permanente make-up en specialist in het herstellen van mislukte permanente make-up. Door het volgen van veel verschillende opleidingen en jarenlange ervaring ben je bij PMU Elegance in goede handen. Zo wordt je weer zelfverzekerd en tevreden over je huid.