Permanente make-up littekencamouflage

PMU Elegance kent
het geheim voor een
stralend uiterlijk

Permanente make-up littekencamouflage

Littekens zijn soms erg opvallend en veel vrouwen en mannen storen zich aan deze oneffenheden in de huid. Met permanente make-up littekencamouflage zijn er mogelijkheden om littekens zichtbaar te verminderen of te camoufleren. PMU Studio Elegance in Den Haag is gespecialiseerd in het zorgvuldig camoufleren van littekens en zorgt ervoor dat de huid weer gaat stralen.

Littekens camoufleren met permanente make-up

Operatielittekens, ouderdomsvlekken of littekens van een ongeluk of huidziekte zijn te behandelen met permanente make-up. Zo hoef je ze niet elke dag zelf te bedekken met make-up. De littekens worden zo gecamoufleerd dat ze nauwelijks meer zichtbaar zijn en dus weer op ‘echte huid’ lijken. Het originele litteken blijft weliswaar aanwezig maar door de juiste kleur pigmentatie te gebruiken, valt het veel minder op. Voor het beste kleurbehoud dient het iedere paar jaar bijgewerkt te worden.

Behandeling permanente make-up littekencamouflage

Helaas zijn niet alle littekens geschikt voor camouflage met permanente make-up. Het litteken moet goed genezen en lichter zijn dan de omliggende huidskleur. Tijdens de behandeling worden er nieuwe pigmenten in het litteken aangebracht. De kleur van deze pigmenten komen overeen met je eigen huidskleur, zodat de huid uiteindelijk dezelfde kleur krijgt. Na de behandeling is er bijna niets meer te zien zijn van het oorspronkelijke litteken. Na een aantal weken wordt een tweede behandeling gedaan om het gewenste resultaat te bereiken.

Permanente make-up littekencamouflage in Den Haag

Wil jij je littekens laten camoufleren? Bij PMU Elegance in Den Haag ben je verzekerd van een professionele behandeling en optimaal resultaat. Er wordt uitgebreid de tijd genomen voor je vragen en wensen, zodat je goed geïnformeerd de behandeling in gaat. Dankzij de behandeling permanente make-up littekencamouflage gaat je huid weer stralen en voel je je zekerder over je uiterlijk. Dat is het waar het bij PMU Elegance om draait.

Ben je geïnteresseerd in deze behandeling, heb je vragen of wil je een afspraak maken? Bel naar de salon of maak meteen online een afspraak.

Stel een vraagAfspraak maken

Bel direct!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang speciale aanbiedingen, nieuwsupdates, model uitnodigen en andere voordelen.

WhatsApp chat