Permanente make-up cursus volgen?

PMU Elegance kent
het geheim voor een
stralend uiterlijk

Permanente make-up cursus volgen?

Lijkt het jou fantastisch om een specialist in permanente make-up (PMU) te worden? Dan is een permanente make-up cursus vast iets voor jou! Tijdens de cursus leer jij je specialiseren in het aanbrengen van permanente make-up. Ik, Elmas Aydin, leer jou de technieken die je moet kennen om permanente make-up aan te kunnen brengen bij klanten als een professional. Mijn cursus permanente make-up is voor iedereen die enthousiast is over deze technieken en deze zelf graag wil toepassen in een eigen salon. Wil jij professioneel opgeleid worden tot PMU specialist in mijn cursus permanente make-up? Meld je dan nu aan bij de PMU cursus van Academy Elegance.


Bekijk alle opleidingen Bekijk masterclasses

Wat mag je verwachten van de cursus?

De permanente make-up cursus van Academy Elegance laat je kennismaken met de nieuwste technieken binnen het aanbrengen van permanente make-up. In deze cursus leer jij alle fijne kneepjes en krijg je de juiste instructies en middelen aangereikt om de technieken zelf onder de knie te krijgen. Na de cursus kun jij zelf aan de slag met het aanbrengen van permanente make-up. Er zijn echter diverse soorten permanente make-up. Zo is de techniek achter hairstrokes en microblading voor permanente make-up wenkbrauwen heel anders dan de techniek voor het aanbrengen van een permanente eyeliner of lipliner.

In de permanente make-up cursus bij Academy Elegance transformeer jij binnen 10 weken van een enthousiaste beginneling naar een PMU specialist die alle benodigde technieken onder de knie heeft om zelf permanente make-up behandelingen te geven.

Waarom een permanente make-up cursus volgen?

Met een afgeronde permanente make-up cursus of opleiding van Academy Elegance tel je in het vak meteen mee als PMU specialist. Permanente make-up aanbrengen is een vaardigheid waar je erg goed in kunt worden en waar mooie resultaten mee behaald kunnen worden. Wanneer jij dit goed onder de knie hebt en jouw klanten doorhebben dat jij dit strak en netjes kunt, zal dit je zeker meer tevreden klanten op kunnen leveren. Permanente make-up is een mooie service om aan te kunnen bieden aan je klanten.

Heb jij interesse om PMU specialist te worden, maar ben je bang dat je niet voldoet aan bepaalde eisen om dit te kunnen? Geen zorgen, iedereen kan eraan beginnen. Je hebt namelijk geen vooropleiding nodig, maar een creatieve aanleg en empathie zijn onmisbaar. Wil je een professionele PMU specialist worden? Meld je dan aan voor de permanente make-up opleiding van Academy Elegance.

Aanmelden voor de cursus permanente make-up

Je kunt je via de website aanmelden voor een permanente make-up cursus bij Academy Elegance. Bij de inschrijving vragen we om een aanbetaling van €2.000 om de aanmelding definitief te maken. Een jaar nadat je bent geslaagd hebben we eenmalig een terugkomdag. Als je vragen hebt over de cursus permanente make-up of als je vragen hebt aan mij als specialist, kun je mij het beste mailen. Per mail krijg je een snel antwoord van mij. Wil je zelf een behandeling met permanente make-up genieten? Maak dan een afspraak.

Stel een vraagDirect aanmelden

Stel een vraagAfspraak makenGratis intake
Bel direct!
WhatsApp chat