Permanente lipliner

PMU Elegance kent
het geheim voor een
stralend uiterlijk

Permanente lipliner

Ben jij ook zo blij als je lipliner en lippenstick perfect zitten en zou je dit wel elke dag willen zonder gevaar voor uitlopende lipliner? Dan is permanente lipliner iets voor jou. Met permanente lipliner heb jij elke dag een mooie lipvorm en gekleurde lippen zonder kans tot uitlopen van je make-up. De permanente make-up blijft namelijk altijd zitten en geeft altijd een frisse, levendige kleur aan jouw lippen waardoor jouw hele gezicht gelijk gezonder oogt en straalt. Wil jij ook graag everyday full lips dankzij permanente make-up of alleen een strakke lipliner voor de vorm? Maak dan direct online een afspraak bij PMU Elegance.


Stel een vraag Meer informatie

Voor wie is permanente lipliner?

Permanente lipliner is er voor iedereen die veelvuldig lipstick draagt en wellicht ook niet helemaal tevreden is over de huidige vorm van de lippen. Mis je die volle lippen van vroeger of vind je je mond niet symmetrisch genoeg? Geef je lippen dan een boost met full lips permanente make-up of een strakke omlijning van permanente lipliner. Permanente lipliner kan ingezet worden ter correctie, maar eveneens voor het gemak wanneer je toch elke dag lipstick op doet. Met permanente lipliner kun je de mond tekenen en mooi gevormde lippen naar jouw wens creëren, lippen die optisch beter ogen. Je kunt kiezen uit drie vormen van permanente make-up voor de lippen: lipliner, lipliner met shadow of de lippen volledig inkleuren (full lips permanente make-up). Bij PMU Studio Elegance zorgen we ervoor dat je weer tevreden bent over je mond.

Hoe werkt het?

Afhankelijk van wat je kiest, krijg je de volgende behandeling: Bij een lipliner worden de contouren van je mond geaccentueerd en bij een lipliner met shadow wordt deze contourlijn aan de binnenkant ingekleurd. Ook kun je er voor kiezen om de lippen volledig in te laten kleuren. Dit is de perfecte oplossing voor lippen met weinig kleur.

De behandeling van permanente make-up voor je mond bestaat uit twee sessies met een tussenperiode van vier tot zes weken. Bij de eerste afspraak bepalen we de gezichtsvorm en bespreken we welke pigmentkleur het beste bij jou past. Dit doen we door het gekozen pigment met een penseel subtiel op je lippen aan te brengen. Zo krijg een beeld van de stijl en kleur permanente lipliner of volledig ingekleurde lippen die je elke dag op zal hebben. Wanneer je keuze vaststaat, breng ik laagje voor laagje de gekozen pigmentkleur aan op je lippen.

Neem contact op

Heb jij wel oren naar een permanente lipliner? Lijkt het je wel wat om optisch mooiere of grotere lippen te creëren zonder dat er plastische chirurgie aan te pas komt? Dan kun je een afspraak maken bij PMU Studio Elegance voor permanente lipliner, lipliner met shadow of full lips permanente make-up. Heb je een vraag over de permanente make-up voor de lippen? Stel dan gerust je vraag door contact op te nemen. Je kunt het beste mailen naar info@pmuelegance.nl of het contactformulier invullen, dan krijg je het snelst een reactie.

Direct een afspraak maken en een kennismaking inplannen? Maak direct via deze website een afspraak of mail mij.

Stel een vraagAfspraak maken

Stel een vraagAfspraak makenGratis intake
Bel direct!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang speciale aanbiedingen, nieuwsupdates, model uitnodigen en andere voordelen.

WhatsApp chat