Peeling gezichtsbehandeling

Peeling gezichts-behandeling

Maak je huid summer ready! Ga voor een stralende, gladde huid die mooi bruin kan worden. Of je nu acné, eczeem, anti-aging, grove poriën, gevoelige of juist een droge huid hebt, er is voor iedereen een geschikte peeling te vinden. Met deze peelings kunnen prachtige resultaten worden geboekt. Wij bieden diverse soorten peelings aan, zodat er voor ieder wat wils is:

Amandelzuur peeling

Amandelzuur lost de verbindingen op met dode huidcellen, waardoor deze dode huidcellen zullen verdwijnen. Wat je ervoor terugkrijgt? Een stralende en frisse huid! Daarnaast zorgt deze peeling er ook voor dat de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd, zodat je niet alleen een frisse, maar ook een verjongende huid voor terugkrijgt. De amandelzuur peeling is tevens ook zeer goed geschikt voor melasma (donkere verkleuring/ pigmentstoornis) in het gezicht, die ontstaan zijn door hormonale veranderingen of zwangerschap. Mocht je dus hier last van hebben, dan is deze peeling een aanrader!

Glycolzuur peeling

De glycolzuur peeling is de perfecte peeling voor de droge huid die een flinke boost nodig heeft! Deze peeling bestaat uit fruitzuren. Deze fruitzuren dringen, door de lage zuurgraad, diep door tot in de huid. Daarnaast geeft het de huid een boost om collageen en elastine te stimuleren, waardoor deze peeling ook goed geschikt voor anti-aging. Glycolzuur zorgt ervoor dat de huid beter in staat is om vocht vast te houden. Een echte oppepper met name voor de droge huid!

Salicylzuur peeling

Salicylzuur is een werkzame stof die bekend staat om zijn remmende werking tegen schimmels en bacteriën. Dit komt doordat salicylzuur inwerkt op het bovenste laagje van de huid (de hoornlaag). Vervolgens zorgt deze stof ervoor dat dit laagje van de huid loskomt en stimuleert de natuurlijke groei van de huid. Deze peeling is daarom zeer geschikt als je matige acne en andere huidaandoeningen zoals eczeem hebt. Kamp jij dus regelmatig met oneffenheden? Dan is de salicylzuur peeling de geschikte behandeling voor jou!

Biologische peeling

De biologische peeling werkt in op het natuurlijke huidproces, waarbij de huidlaag plaats moet maken voor een nieuwe huid. Op deze manier wordt de natuurlijke huidcyclus gestimuleerd. Heb je last van acne, een gemengde of vette huid? Dan is de biologische peeling echt een musthave voor je huid.

Aanvullende informatie

Het benodigde aantal behandelingen varieert per persoon en hangt onder andere af van de intensiteit van de peeling en de hersteltijd die varieert van enkele dagen tot enkele weken.

LET OP:

• TIJDENS DE KUUR MAG ER GEEN ANDERE SCRUBMIDDELEN WORDEN GEBRUIKT. GEEN MICRO DERMABRASIE EN OOK GEEN LASERBEHANDELING!

• VERDER MOET ER NA EEN BEHANDELING DE HUID GOED WORDEN BESCHERMD MET MIN. EEN ZONNEFACTOR 30 SPF!

Peeling gezichtsbehandeling in Zoetermeer

Wil jij ook je huid een oppepper geven en stralend bruin worden deze zomer? Boek dan nu een peeling! 

Bel naar 079 – 7854690 of mail naar admin@pmuelegance.nl