Over mij
PMU Elegance kent
het geheim voor een
stralend uiterlijk

Over mij

Al heel mijn leven ben ik bezig met make-up en andere vormen om de natuurlijke schoonheid van mensen te accentueren. Ik vind het heerlijk om mezelf en anderen op te maken en heb dan ook de bruidsmake-up voor verschillende vriendinnen en familieleden mogen verzorgen. Voor mij was het dan ook een logische stap dat ik, Elmas Aydin, ben begonnen met PMU Studio Elegance in Den Haag.

Van je passie je werk maken

Van een enorme passie je werk maken: dat is een behoorlijke uitdaging. Een uitdaging die ik met beide handen heb aangepakt door jarenlang opleidingen, cursussen en trainingen te volgen. En op mijn beurt mag ik mijn kennis nu weer doorgeven in trainingen en master classes. Ik houd ervan om mensen te helpen en weer te laten stralen. Ik vind het fijn dat door mijn behandelingen mensen zich beter in hun vel voelen zitten.

Gecertificeerd behandelaar voor permanente make-up

Mijn focus ligt op permanente make-up en medische pigmentatie. Hiervoor ben ik in het bezit van verschillende certificaten. Door het jarenlang volgen van diverse trainingsprogramma’s, cursussen en opleidingen in het binnen- en buitenland blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op deze gebieden en kan ik dit direct toepassen in mijn behandelingen. Ik durf mezelf dan ook met zekerheid een specialist op het gebied van permanente make-up te noemen. Dat je bij mij in goede handen bent, geeft wel zo’n veilig gevoel. Daarnaast wil ik de geleerde techniek op uitstekende wijze toepassen voor het perfecte resultaat. Dit perfectionisme zie je terug in de uitstraling van mijn werkwijze, salon en de website.

Veiligheid en hygiëne PMU Elegance

Uiteraard werk ik zorgvuldig en uitsluitend met producten van topkwaliteit en hoogwaardige apparatuur. PMU Elegance werkt volgens de hygiënevoorschriften van de GGD en is in het bezit van alle nodige vergunningen van de GGD Den Haag. Met de studio wil ik me blijven vernieuwen op het gebied van permanente make-up en medische pigmentatie. Dit doe ik omdat ik mijn klanten de beste behandeling wil kunnen bieden. Ik stel de wensen van de klant echt centraal en samen komen we tot het beste behandelplan.

Studio Elegance is alleen te bezoeken op afspraak. Deze kun je telefonisch of online maken.

PrijslijstAfspraak maken

'PMU Studio Elegance' kent het
geheim voor een stralende glimlach
Bel direct!
WhatsApp chat