Welkom bij PMU Elegance

Ik ben Elmas Aydin en ik ben de trotse eigenaresse van PMU Elegance in Zoetermeer. Voor een stralend uiterlijk ben je bij PMU Elegance aan het juiste adres. Je komt altijd verzorgd voor de dag na een behandeling in onze salon. Geen gedoe voor de spiegel ’s ochtends, maar een wakkere blik. Altijd en overal. Jouw make-up zit altijd on fleek, zelfs na het douchen, een dagje sauna of een flinke regenbui. Je kunt bij PMU Elegance terecht voor permanente make-up wenkbrauwen, permanente make-up eyeliner en permanente make-up lippen. Ook bieden wij minder permanente behandelingen, zoals huidverbetering met peelings, littekencorrectie, littekencamouflage en tandenbleken.

Meer over elmas

Bij PMU Elegance sta jij centraal. Tijdens een online intake-advies bespreken wij jouw wensen. Wil jij strakke wenkbrauwen, vollere wenkbrauwen of juist een subtiele kleur? Door jouw wensen en onze vakkundige kennis vooraf te combineren, creëren we tijdens de behandeling het beste resultaat. Bij PMU Elegance werken we met het Long-Time-Liner PMU-apparaat; het apparaat der apparaten als het gaat om permanente make-up. De uiterste precisie van de Long-Time-Liner zorgt voor een heel natuurlijk resultaat. Je krijgt bij ons de zorg, tijd en aandacht die jij verdient. Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent. En wist je dat je bij PMU Elegance ook terecht kunt voor een permanente make-up opleiding?

100% PERFECTE PERMANTENTE MAKE-UP

Door de jaren heen hebben mijn team en ik ons steeds verder verdiept in de kunst van permanente make-up.
Daar komt veel meer bij kijken dan dat je verwacht. Zo is er uitgebreide kennis nodig op het gebied van kleurenleer
en is het belangrijk om alle details van de menselijke huid te weten.

Permanente make-up is een vakgebied dat zich in razend tempo blijft ontwikkelen. Ik heb mijn team heel intensief opgeleid.
Jouw permanente make-up wordt gedaan door de allerbeste PMU-specialisten. Daar kun je van op aan. Wij blijven continu mee-ontwikkelen
met de nieuwste technieken. Door kritisch te kijken naar zelfs de allerkleinste verbeterpunten, krijg jij 100% perfectie bij PMU Elegance.
Permanente make-up laten aanbrengen kan spannend zijn en dat begrijpen wij. Als voorvechtster van wanpraktijken in permanente make-up
vind ik het ontzettend belangrijk om te melden dat PMU Elegance voldoet aan alle hygiënevoorschriften van het RIVM.
Ook zijn wij in het bezit van alle benodigde vergunningen van de GGD in Zoetermeer.

Long-Time-Liner: HET BESTE APPARAAT VOOR PMU

PMU Elegance in Zoetermeer werkt sinds 2016 met Long-Time-Liner. Dit is een Duits bedrijf dat al ruim 35 jaar staat voor kwaliteit en innovatie op het gebied van permanente make-up. Het Long-Time-Liner PMU-apparaat zorgt ervoor dat lijntjes met uiterste precisie kunnen worden aangebracht. Jij krijgt hierdoor de meest aansprekende wenkbrauwen, fijnste eyelinerstreepjes en mooiste lippen. En een extra voordeel: jouw behandeling is vrij pijnloos en de behandelde plek geneest snel. Geen korstjes, geen littekens, geen zwelling, geen erge bloedingen, zoals bij andere PMU-apparaten wel het geval is.

Long-Time-Liner heeft een breed assortiment natuurlijke pigmenten, waardoor we altijd een kleur vinden die perfect bij jou past. Je kunt lang genieten van je nieuwe lippen, wenkbrauwen of eyeliner, want de pigmenten behouden lang hun kleur. Ook zijn ze niet op dieren getest zijn. Op die manier zorgen we niet alleen goed voor jou, maar ook voor onze leefomgeving.

PMU Elegance is de enige distributeur van dit merk in Nederland ben en ik ben ook als enige gecertificeerd om trainingen met de Long-Time-Liner te mogen geven.

“Wat een professionaliteit, vakkundigheid en vriendelijkheid! En het resultaat is prachtig.
Graag tot ziens en ik kan PMU Elegance van harte aanbevelen.”

Linda Stallinga via Facebook Reviews

Word een PMU-specialist

In de Elegance Academy leer jij alles wat je moet weten over permanente make-up om aan de slag te kunnen als PMU-specialist. Of jij nu startend of ervaren bent, de make-up opleidingen en masterclasses ontwikkelen jou tot een zeer goede PMU-specialist die met gemak genoeg klanten ontvangt in haar salon. Het certificaat dat je behaalt, wordt wereldwijd erkent. Ik zie jou trouwens niet als concurrent: door kennis te delen, maken we de markt samen sterker. Hier profiteert iedereen van, met name onze klanten. De afgelopen jaren heb ik al tientallen PMU-specialisten mogen helpen in hun ontwikkeling.

Mijn droom

Mijn leven staat de laatste jaren in het teken van PMU. Gelukkig kan ik dit goed combineren met mijn gezin met vijf kinderen en heb ik een partner waar ik altijd op kan terugvallen. Het is mijn droom om de komende jaren nog honderden keren vrouwen met een smile van oor tot oor mijn salon te zien verlaten. Ook hoop ik met de Elegance Academy en mijn permanente make-up opleidingen en masterclasses vele nieuwe PMU-specialisten enthousiast te maken over het mooiste vak dat er bestaat.

Elmas Aydin – Zoetermeer

Wil jij kennismaken met mij en mijn studio? Plan dan een afspraak in of een vrijblijvende gratis intake.