Opleiding permanente make-up volgen?

PMU Elegance kent
het geheim voor een
stralend uiterlijk

Opleiding permanente make-up volgen?

Wil jij je specialiseren in het aanbrengen van permanente make-up? De opleiding permanente make-up van Academy Elegance is een cursus van tien weken waarbij je alle technieken voor PMU leert. Na de PMU opleiding ben je gespecialiseerd in het aanbrengen van permanente eyeliner en de nieuwste technieken voor PMU wenkbrauwen. Met een afgeronde permanente make-up opleiding van Academy Elegance tel je in het vak direct mee als PMU specialist. Je kunt direct starten aangezien je geen vooropleiding nodig hebt. Een creatieve aanleg en empathie zijn echter onmisbaar. Wil je een professionele PMU specialist worden? Meld je dan aan voor de permanente make-up opleiding van Academy Elegance.


Bekijk alle opleidingen Bekijk masterclasses

Welke permanente make-up opleiding kies jij?

Wanneer jij je graag wilt specialiseren in het aanbrengen van permanente make-up, dan kun je kiezen uit diverse opleidingen. Elke soort permanente make-up kent geheel andere technieken waarvoor andere opleidingsprogramma’s vereist zijn. Het aanleren van deze verschillende technieken kun je echter wel binnen één opleiding doen op de Academy Elegance. Op de Academy Elegance vind je de volgende soort opleidingen/cursussen:

De vakopleidingen kunnen op verschillende vaste data in het jaar gestart worden en de masterclasses wisselen elk seizoen en hebben telkens andere onderwerpen. Van ombre wenkbrauwen tot combinatietechnieken voor wenkbrauwen en internationale masterclasses voor full/blushlips. Bekijk het aanbod masterclasses hier.

Over PMU Elegance

De PMU opleidingen van Academy Elegance worden gegeven door specialist Elmas Aydin. Tevens oprichtster en eigenaresse van PMU Studio Elegance. Al mijn hele leven lang ben ik, Elmas Aydin, bezig met make-up en andere vormen om de natuurlijke schoonheid van mensen te accentueren. Ik heb ervoor gekozen van mijn enorme passie mijn werk te maken. Dat was een behoorlijke uitdaging, maar door jarenlang opleidingen, cursussen en trainingen te volgen, kan ik mezelf inmiddels absoluut een specialist in permanente make-up noemen. Niet zonder reden dus dat ik zelf ook een opleidingsinstituut ben begonnen voor mensen die graag PMU specialist willen worden. Ik geef jou graag die kans, zodat jij als toekomstig specialist straks ook mensen kunt helpen om ze weer te laten stralen. Als PMU specialist kun je ervoor zorgen dat mensen na jouw behandeling beter in hun vel zitten en dat gevoel moet je willen creëren als je aan één van mijn opleidingen start.

Schrijf je in voor een permanent make-up opleiding!

Wil jij graag zelf aan de slag gaan en jezelf ontpoppen als PMU specialist door een permanent make-up opleiding te volgen? Schrijf je dan nu in voor een opleiding aan de Academy Elegance. Bekijk de agenda van alle opleidingen voor data waarop je kunt starten met een vakopleiding tot PMU specialist voor een specifieke permanente make-upsoort.

Om je in te schrijven, dien je contact met mij (Elmas) op te nemen. Je kunt mij het beste mailen, helemaal als je ook nog vragen hebt over een opleiding. Telefonisch ben ik wat minder gauw goed bereikbaar, omdat ik tijdens een behandeling of les geen telefoon opneem. Wanneer je mij mailt, krijg je het snelst een reactie op jouw vraag en/of aanmelding. Ik zie je aanmelding graag tegemoet, zodat ik jou alle fijne kneepjes binnen het PMU-vak kan leren!

Stel een vraagDirect aanmelden

Stel een vraagAfspraak makenGratis intake
Bel direct!
WhatsApp chat