Microblading met Long Time Liner voor Permanente make-up

PMU Elegance kent
het geheim voor een
stralend uiterlijk

Microblading met Long Time Liner voor Permanente make-up

Regelmatig krijg ik klanten aan de telefoon met de vraag met welke techniek ik mijn “microblading” wenkbrauwen zet. Verschrikkelijke horrorverhalen en bloedige filmpjes over de mesjestechniek zijn op het internet te vinden. Wanneer ik uitleg dat ik de mooiste resultaten bereik met mijn Long Time Liner apparaat, en dus níet met de mesjes werk, is dit vaak reden genoeg voor een intakegesprek of afspraak. Ook regelmatig krijg ik mail of telefoon van PMU specialisten die de techniek met “de mesjes” beheersen maar toch niet het mooie resultaat krijgen wat ze voor ogen hadden… Zij komen bij mij om zich om te laten scholen in de Microblading-techniek, ook wel hairstrokes genoemd, m.b.v. mijn Long Time Liner device.

Resultaten Microblading

Natuurlijk zijn er ook prachtige resultaten met de originele mesjestechniek te bereiken maar de ervaring leert dat deze wenkbrauwen sowieso aanzienlijk minder lang mooi blijven en zeker niet op een vette huid moeten worden aangebracht. Dit, i.v.m. afstoting. Wanneer pigment in zijn algemeenheid te oppervlakkig wordt aangebracht zal deze snel weer uit de huid verdwijnen. Wanneer men te diep snijdt, creëert men littekens. Ook het te gebruiken pigment, komt vaak uit landen waar men het met de gezondheidsregels niet zo nauw neemt, kan voor ontstekingen of afstoting zorgen. Ook de pigmenten kunnen verkleuren zodat uw wenkbrauw er rood of paars uit gaat zien. En laten we ook de hygiëne niet vergeten! Bij het kunstmatig maken van wondjes en het inwrijven van pigmenten uit open bakjes of potjes kun je je allerhande complicaties en ontstekingen voorstellen.

 

microblading-pmu-elegance-studio-before

Microblading m.b.v. Long Time Liner techniek

Met mijn Long Time Liner apparaat kan ik zelfs minuscule haartjes tekenen waardoor de wenkbrauw er natuurlijk uitziet. Elk haartje komt even diep in de huid te zitten. Mijn naalden hebben een container waar ik zeer hygiënisch het pigment in kan doen waardoor er geen kans op vervuiling is. De door mij gebruikte Long Time Liner is pijnloos en gaat zonder bloed en korstjes gepaard. De pigmenten voldoen aan de hoogste eisen en zijn anti-allergisch en bevatten geen zware metalen of kankerverwekkende stoffen. Dit alles om uw hairstroke wenkbrauwen er zo natuurlijk mogelijk uit te laten zien. En kiest u voor de combinatietechniek? Dan worden uw microblading wenkbrauwen d.m.v. de powdertechniek opgevuld waardoor deze er voller én nog natuurlijker uit zien! Met dít als resultaat!

Voor verdere informatie kunt u contact met mij opnemen.

Bel direct!
WhatsApp chat