fbpx
Medische camouflage make up

PMU Elegance kent
het geheim voor een
stralend uiterlijk

Medische camouflage make up

Bent u op zoek naar medische camouflage make-up? Dan bent u bij PMU Studio Elegance in den haag aan het juiste adres. Met mijn perfectionisme en specialisme in het aanbrengen van medische pigmentatie wil ik meer dan een goed resultaat. Ik wil dat mijn klanten tevreden en blij naar huis gaan. Met mijn ervaring en expertise bent u in de getrainde handen van een specialist, in een exclusief kader.


Stel een vraag Meer informatie

Perfectie en tevredenheid voor het aanbrengen van medische camouflage make-up

Voor pmu studio elegance staat de klant centraal en ik streef naar een perfecte uitkomst van het resulaat. Hiervoor maak ik gebruik van nieuwe technieken om medische camouflage make-up aan te brengen. Dus bent u op zoek naar medische pigmentatie? Twijfel dan niet langer en laat u helpen door pmu studio elegance in den haag!
Bij pmu studio elegance kunt u ook terecht voor:

  • Eyeliner: oogleden en wimpers zijn de juwelen van het gezicht. Het is een makkelijke manier om te zorgen voor een stralend uiterlijk.
  • Lipliner: voor mooie volle lippen en een jeugdige, gezonde blos raad ik u permanente make-up voor de lippen aan.
  • Wenkbrauwen: permanente wenkbrauwen ontstaan door het plaatsen van natuurlijke pigmenten. De juiste wenkbrauwen laten uw ogen beter uitkomen en geven een frisse uitstraling.
In veilige handen bij pmu elegance

Experts hebben mij de techniek bijgebracht en ik blijf mijzelf continu ontwikkelen. Er wordt daarom altijd gebruik gemaakt van de nieuwste technieken voor het aanbrengen van medische camouflage make-up. De apparatuur die wordt gebruikt voldoet aan de gezondheids- en veiligheidseisen. Tevens stel ik hoge eisen aan sterilisatie en hygiëne. Ik werk dan ook volgens de ggd opgestelde hygiënevoorschriften en ik beschik over alle benodigde vergunningen van de ggd in den haag. Bij pmu studio elegance bent u in veilige handen!

Een afspraak maken voor het aanbrengen van medische camouflage make-up

Wilt u medische camouflage make-up laten aanbrengen? Of bent u op zoek naar meer informatie over pmu studio elegance?
Bel dan nu (085 04 79 439) voor het maken van een afspraak of neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Stel een vraagAfspraak maken

Stel een vraagAfspraak makenGratis intake
Bel direct!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang speciale aanbiedingen, nieuwsupdates, model uitnodigen en andere voordelen.

WhatsApp chat