fbpx
Make up ogen

Make up ogen

Oogleden en wimpers zijn de juwelen van het gezicht. Eyeliner is de makkelijkste manier om de schoonheid van de ogen te versterken.Het geeft een natuurlijke look omdat er tussen de wimperhaartjes wordt gepigmenteerd. Dit maakt dat ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht.


Stel een vraag Meer informatie

Verschillende eyeliners

De verschillende soorten eyeliners die PMU Elegance aanbiedt zijn Infralash, Graficliner en Smudgy Eyeliner. Hieronder worden ze gedetailleerd beschreven.

Infralash

Infralash is een dun lijntje tussen uw wimperhaartjes, welke niet vergelijkbaar is met een ‘normale’ eyeliner boven de wimpers. Door deze methode lijken de wimpers voller en geeft het een zeer natuurlijk effect.

Graficliner

Dit is een volle eyeliner die opvalt; zeer geschikt voor degenen die elke dag een lijntje tekenen.

Smudgy eyeliner

Deze eyeliner is uitgeschaduwd, bestaande uit twee tot maximaal drie kleuren, oplopend van donker naar licht. Deze eyeliner is geschikt voor mensen met grote, bewegende oogleden.

Voor wie is permanente ogen make up geschikt?
  1. Permanente make-up ogen is een uitkomst voor mensen die:
  2. Moeite hebben met het dagelijks aanbrengen van een eyeliner.
  3. Allergisch zijn voor gewone oog make-up.
  4. Dunne wimpers hebben.
  5. Op zoek zijn naar dat extraatje.
  6. Moeite hebben met het vinden van een eyeliner die gedurende de dag goed blijft zitten.
Vakmanschap

Uiteraard spreekt het voor zich dat de pigmentatie vakkundig gebeurt. Wat vakkundigheid betreft bent u bij Elegance in goede handen. Wij zijn opgeleid bij permanente make-up goeroe Irma Hulcher, daarnaast hebben wij verschillende masterclasses gevolgd.

Is Pmu veilig?

Een goede gezondheid is een factor wat van belang is in een permanente make-up behandeling. Om die reden vult u een vragenlijst over uw gezondheid in – om de behandeling zo veilig mogelijk te laten verlopen. Meer weten? U leest het bij FAQ.
PMU brengt geen schade toe aan de gezondheid. In enkele gevallen wordt het afgeraden om PMU te ondergaan. Vandaar dat u altijd eerst een vragenlijst over uw gezondheid invult zodat wij hier op een veilige en verantwoorde manier mee om kunnen gaan.

Stel een vraagAfspraak maken

Stel een vraagAfspraak makenGratis intake
Bel direct!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang speciale aanbiedingen, nieuwsupdates, model uitnodigen en andere voordelen.

PMU studio Den Haag
WhatsApp chat