Make up lippen

PMU Elegance kent
het geheim voor een
stralend uiterlijk

Make up lippen

Permanente make up voor lippen

Wie wil er nou geen mooie volle lippen en een jeugdige, gezonde blos? Permanente make-up lippen kan zowel een natuurlijke aanvulling zijn, evenals een extra accent aan de lippen geven. Het corrigeren van de lippen om ze meer symmetrisch te maken is een belangrijke toepassing van permanente make-up. U kunt kiezen voor een echte lip-liner in de kleur van uw keuze, maar ook een minder voor de hand liggende liner die opnieuw de contouren van uw lippen vormt. Daarnaast is het mogelijk om uw lip-liner een tint effect te geven of zelfs om pigment aan uw lippen toe te voegen, zodat u geen lipstick meer hoeft te gebruiken. Voor vrouwen die altijd al graag een natuurlijke liplijn hebben gewild, is dit de perfecte oplossing.


Stel een vraag Meer informatie

De verschillende mogelijkheden voor uw lippen bij elegance
Lipliner

Een lipliner maakt duidelijke contouren van de mond. Er wordt rekening gehouden met uw eigen lipkleur waardoor er een natuurlijke uitstraling ontstaat.

Lipliner met shadow

Dit is een ingeschaduwde lipliner. Dit houdt in dat eerst de liplijn wordt aangebracht en daarna met een schaduwtechniek de binnenkant van de contourlijn wordt ingekleurd. Zichtbare oneffenheden kunnen hiermee gecorrigeerd worden. De schaduwtechniek maakt deze methode subtiel en natuurlijk.

Fulllips

Deze methode omvat het volledig inkleuren van de lippen. Het is de ideale methode voor lippen met weinig kleur.

De behandelvorm voor uw permanente lippen make up

De behandelingen voor permanente make-up lippen bestaan uit 2 sessies met tussenpozen van 4 tot 6 weken. Dit zorgt voor het beste resultaat. Tijdens de sessies wordt er een pigment laag over het laagje aangebracht. Deze manier zorgt voor het beste resultaat waar u langer plezier van heeft. Doordat de behandeling op deze manier langzaam wordt opgebouwd, kan er bij elke sessie -indien gewenst- wijzigingen worden aangebracht.

Tijdens de eerste afspraak zal er een analyse van uw gezichtsvorm en de juiste pigmentkleur worden gedaan. U vult tevens een vragenlijst over uw gezondheid in. Dit is nodig om de behandeling verantwoord te laten verlopen. De eerste stap is om het te behandelen gebied met het gekozen pigment en een penseel subtiel te tekenen. Dit om er zeker van te zijn dat het om de juiste kleur en stijl gaat.

Wij raden aan om voorafgaand aan de permanente make-up lippen behandeling de verdovingscrème Emla te gebruiken. U kunt dit via de huisarts op recept krijgen. U neemt het dan mee naar ons, voorzien van uw naam op het recept. Uiteraard kan de behandeling ook zonder Emla verdovingscrème worden gedaan. Verder adviseren wij om 24 uur alvorens de behandeling gaat plaatsvinden geen alcohol en aspirine te gebruiken. Het gebruik van paracetamol is geen probleem.

Na de behandeling krijgt u een verzorgingscrème en nazorgformulier mee. Hier opvolgend zullen er nog 1 behandelingen zijn die ervoor zorgen dat het resultaat compleet wordt.

Wij raden aan om na 1 tot 1,5 jaar voor een nabehandeling te komen. Als u dit niet doet, zal de permanente make-up op den duur vervagen.

Nazorginstructies voor uw lippen

Na de behandeling dient u uw huid 3 dagen droog te houden. Let op; gebruik geen water, bodymilk/ lotion en make-up op de net behandelde huid. Wij raden u aan om de eerste 3 dagen ‘s ochtends en ‘s avonds een dun laagje vaseline aan te brengen. Uw behandelde huid zal dan sneller en mooier genezen. U zult merken dat de eerste dagen een klein korreltje op de huid ontstaat. Dit is normaal en niet erg. Het is van belang dat u uw huid de tijd geeft om deze zelf af te stoten. Als u ze er zelf afkrabt, kunnen er littekens ontstaan. Probeer de eerste week na de behandeling zoveel mogelijk uit de zon te blijven. Dit betekent dus ook dat u niet van de zonnebank gebruik dient te maken.

Hiermee is uw Permanente make-up lippen behandeling voltooid en kunt u genieten van uw mooie volle lippen.

Stel een vraagAfspraak maken

Stel een vraagAfspraak makenGratis intake
Bel direct!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang speciale aanbiedingen, nieuwsupdates, model uitnodigen en andere voordelen.

WhatsApp chat