Eyeliner aanbrengen: zo creëer je een verleidelijke look!

Eyeliner aanbrengen? Eyeliner is een van de meest iconische make-uplooks. Met de juiste technieken en tips kun je je ogen transformeren en een verleidelijke uitstraling creëren. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde make-upliefhebber, we hebben alles wat je moet weten over het aanbrengen van eyeliner. Lees verder en ontdek hoe je een perfecte lijn kunt zetten!

 • Waarom zou je eyeliner aanbrengen?
 • Hoe eyeliner aanbrengen?
 • Eyeliner aanbrengen stap voor stap
 • Eyeliner aanbrengen onderste ooglid (eyeliner aanbrengen onderkant)
 • Eyeliner aanbrengen bovenste ooglid (Eyeliner aanbrengen boven oog)
 • Eyeliner aanbrengen bij oudere vrouwen? Volg deze stappen
 • Welke eyeliner past bij mijn ogen?
 • Welke eyeliner blijft het beste zitten?
 • Permanente eyeliner blijft natuurlijk het beste zitten!
 • Wat kost permanente eyeliner?
 • Eyeliner aanbrengen? Dit zijn de trends
 • Eyeliner aanbrengen zonder wing
 • Eyeliner aanbrengen met oogschaduw
 • Meer handige eyeliner aanbrengen tips (tips voor eyeliner aanbrengen)
 • Eyeliner aanbrengen met lepel
 • Eyeliner aanbrengen met stift
 • Eyeliner aanbrengen bij hangende oogleden
 • Makkelijk eyeliner aanbrengen voor iedereen
 • “Ik kan geen eyeliner aanbrengen”
 • “Eyeliner aanbrengen voor beginners “
 • Mooie (permanente) eyeliner aanbrengen door professionals? Wij staan voor je klaar!
 • Waarom zou je eyeliner aanbrengen?

  Eyeliner is een essentieel onderdeel van elke make-uproutine, omdat het je ogen definieert en ze groter en expressiever doet lijken. Het aanbrengen van eyeliner heeft talloze voordelen. Het kan je wimpers voller laten lijken, je ogen laten opvallen en zelfs de vorm van je ogen verbeteren. Of je nu gaat voor een subtiele alledaagse look of een dramatische avondlook, eyeliner is jouw geheime wapen om je ogen te laten stralen!

  Hoe eyeliner aanbrengen?

  Het aanbrengen van eyeliner lijkt misschien een uitdaging, maar met de juiste techniek wordt het een eenvoudige en leuke stap in je make-uproutine. Hier zijn de basisstappen voor het aanbrengen van eyeliner:

  Eyeliner aanbrengen stap voor stap

  1. Begin met een schoon ooglid: Zorg ervoor dat je ooglid schoon en droog is voordat je begint. Gebruik indien nodig een oogschaduwbasis om ervoor te zorgen dat je eyeliner de hele dag blijft zitten.
  2. Kies je eyeliner: Er zijn verschillende soorten eyeliners beschikbaar, zoals vloeibare eyeliner, gel eyeliner, potlood eyeliner of permanente eyeliner. Kies het type dat het beste bij je vaardigheden en voorkeuren past.
  3. Begin in het midden van je ooglid: Plaats de punt van je eyeliner zo dicht mogelijk bij de wimperlijn in het midden van je ooglid.
  4. Werk naar de buitenste ooghoek: Trek een dunne lijn vanuit het midden van je ooglid naar de buitenste ooghoek. Je kunt ervoor kiezen om de lijn dun en subtiel te houden of een wing te creëren voor een meer dramatisch effect.
  5. Verbind de binnenste ooghoek: Trek vervolgens een lijn vanuit het midden van je ooglid naar de binnenste ooghoek, waarbij je de ruimte tussen je wimpers opvult.
  6. Maak eventueel een wing: Als je een wing wilt maken, teken dan een lijn vanaf de buitenste ooghoek naar boven in de richting van je wenkbrauw. Verbind de lijn met de rest van je eyeliner en vul deze in. (Bekijk ook eens onze PMU wenkbrauwen behandelingen)
  7. Herhaal aan de andere kant: Volg dezelfde stappen aan de andere kant voor symmetrische eyeliner.

  Eyeliner aanbrengen onderste ooglid (eyeliner aanbrengen onderkant)

  Het aanbrengen van eyeliner op het onderste ooglid kan een subtiel accent toevoegen aan je ogen. Volg deze stappen om het onderste ooglid te accentueren:

  1. Begin aan de buitenste ooghoek: Plaats de punt van je eyeliner zo dicht mogelijk bij de wimperlijn aan de buitenste ooghoek van je onderste ooglid.
  2. Trek een dunne lijn naar de binnenste ooghoek: Trek een dunne lijn langs de wimperlijn van het onderste ooglid naar de binnenste ooghoek. Zorg ervoor dat de lijn geleidelijk dunner wordt naar de binnenkant toe voor een natuurlijk effect.
  3. Vervaag de lijn indien gewenst: Als je een zachtere look wilt, kun je een wattenstaafje gebruiken om de lijn lichtjes te vervagen. Dit helpt ook om harde lijnen te verzachten.

  Eyeliner aanbrengen bovenste ooglid (Eyeliner aanbrengen boven oog)

  Het aanbrengen van eyeliner op het bovenste ooglid is een klassieke techniek die je ogen definieert. Volg deze stappen om je bovenste ooglid te accentueren:

  1. Begin aan de binnenste ooghoek: Plaats de punt van je eyeliner zo dicht mogelijk bij de wimperlijn aan de binnenste ooghoek van je bovenste ooglid.
  2. Trek een dunne lijn naar de buitenste ooghoek: Trek een dunne lijn langs de wimperlijn van het bovenste ooglid naar de buitenste ooghoek. Je kunt ervoor kiezen om de lijn geleidelijk dikker te maken naar de buitenkant toe voor een wing of een meer dramatisch effect.
  3. Maak een wing indien gewenst: Als je een wing wilt creëren, teken dan een lijn vanaf de buitenste ooghoek naar boven in de richting van je wenkbrauw. Verbind de lijn met de rest van je eyeliner en vul deze in.
  4. Verbind de lijn met de onderste eyeliner: Voor een meer samenhangende look kun je de bovenste eyeliner verbinden met de lijn op het onderste ooglid aan de buitenste ooghoek.

  Eyeliner aanbrengen bij oudere vrouwen? Volg deze stappen

  Eyeliner kan ook prachtig zijn voor oudere vrouwen. Hier zijn een paar tips om rekening mee te houden:

  1. Kies een zachtere kleur: Kies voor bruine of grijze eyeliner in plaats van intens zwart. Dit zorgt voor een zachtere en natuurlijkere uitstraling.
  2. Ga voor een subtiele lijn: Trek een dunne lijn langs de wimperlijn om je ogen te definiëren zonder te veel nadruk te leggen op rimpels of fijne lijntjes.
  3. Vermijd een te zware wing: Een subtiele wing kan mooi zijn, maar vermijd een te zware of te lange wing die de ogen naar beneden kan trekken.
  4. Gebruik een zachte formule van eyeliner: Kies voor een zachte formule, zoals een potlood eyeliner of een gel eyeliner, die gemakkelijk aan te brengen en te blenden is. Dit helpt om een natuurlijke en vloeiende lijn te creëren.
  5. Vervaag de lijn: Gebruik een kwastje of een wattenstaafje om de eyeliner lichtjes te vervagen. Dit zorgt voor een zachtere en minder harde lijn, waardoor je een subtiele en elegante uitstraling krijgt.

  Welke eyeliner past bij mijn ogen?

  Bij het kiezen van de juiste eyeliner is het belangrijk om rekening te houden met de vorm en kleur van je ogen. Hier zijn enkele richtlijnen:

  • Voor grote ogen: Kies voor een donkere eyeliner om je ogen te definiëren en laat je ogen nog meer opvallen.
  • Voor kleine ogen: Gebruik een dunne lijn met een lichte eyelinerkleur om je ogen groter te laten lijken.
  • Voor amandelvormige ogen: Je hebt geluk! Bijna elke eyelinerstijl past goed bij amandelvormige ogen. Experimenteer met verschillende technieken en stijlen om te zien wat het beste bij je past.
  • Voor ronde ogen: Gebruik een vleugje donkere eyeliner aan de buitenste ooghoeken om je ogen een meer amandelvormig effect te geven.
  • Voor donkere ogen: Kies voor een diepzwarte eyeliner om je ogen extra intensiteit te geven.
  • Voor lichte ogen: Ga voor een contrasterende kleur eyeliner om je ogen te laten knallen. Bijvoorbeeld bruin of donkerpaars voor blauwe ogen, en brons of groen voor groene ogen.
  Verschillende kleuren eyeliner voor diverse oogkleuren.
  “Ontdek welke kleur eyeliner het beste past bij jouw oogkleur voor een prachtige oogopslag”

  Welke eyeliner blijft het beste zitten?

  Als je wilt dat je eyeliner de hele dag blijft zitten, zijn er een paar tips die je kunt volgen:

  1. Gebruik een waterproof formule: Waterproof eyeliners hebben de neiging om beter bestand te zijn tegen water, tranen en vegen. Dit zorgt ervoor dat je eyeliner langer op zijn plaats blijft.
  2. Breng oogschaduwbasis aan: Een oogschaduwbasis helpt niet alleen je oogschaduw op zijn plaats te houden, maar zorgt er ook voor dat je eyeliner beter hecht en minder snel vervaagt.
  3. Poeder je oogleden: Voordat je eyeliner aanbrengt, kun je een beetje transparant poeder aanbrengen op je oogleden om eventueel overtollig vet te absorberen. Dit zorgt ervoor dat je eyeliner langer blijft zitten.
  4. Fixeer met oogschaduw: Breng na het aanbrengen van je eyeliner een bijpassende oogschaduwkleur aan over de eyeliner. Dit helpt de eyeliner te fixeren en te voorkomen dat deze vervaagt.

  Permanente eyeliner blijft natuurlijk het beste zitten!

  Als je op zoek bent naar een eyeliner die langdurig blijft zitten, is permanente eyeliner de ultieme optie. Met permanente eyeliner wordt een speciale pigmentatie in de huid aangebracht, waardoor de eyeliner gedurende lange tijd blijft zitten, zelfs na het verwijderen van make-up. Dit betekent dat je elke dag kunt genieten van perfect aangebrachte eyeliner, zonder je zorgen te maken over vervaagde lijnen of uitgelopen make-up.

  Permanente eyeliner is bestand tegen water, tranen en vegen, waardoor het ideaal is voor actieve mensen, sporters of voor diegenen die geen tijd willen besteden aan het dagelijks aanbrengen van eyeliner. Het blijft intact, ongeacht de omstandigheden, waardoor je er altijd fris en verzorgd uitziet.

  Bij PMU Elegance hebben we ervaren professionals die gespecialiseerd zijn in het aanbrengen van permanente eyeliner. We luisteren naar je wensen en passen de stijl en kleur aan op basis van jouw voorkeuren en oogvorm. Met de hoogste kwaliteit pigmenten en geavanceerde technieken zorgen we ervoor dat je permanente eyeliner er natuurlijk uitziet en perfect bij je past. Bekijk ook eens ons lookbook voor meer inspiratie.

  Kies voor de ultieme duurzaamheid en gemak met permanente eyeliner. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om altijd stralend en met perfect aangebrachte eyeliner voor de dag te komen!

  Wat kost permanente eyeliner?

  De kosten van permanente eyeliner kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals de locatie, de ervaring van de professional en de kliniek waar je de behandeling laat uitvoeren. Gemiddeld liggen de kosten voor permanente eyeliner tussen de €200 en €500.

  Het is belangrijk om te weten dat permanente eyeliner een semi-permanente procedure is. Hoewel de pigmentatie lang kan meegaan, zal het na verloop van tijd vervagen en kan het bijwerken vereisen. Dit is meestal na 1 tot 3 jaar.

  Bij PMU Elegance streven we ernaar om hoogwaardige permanente make-updiensten aan te bieden tegen redelijke prijzen. Onze ervaren professionals zorgen voor een veilige en comfortabele ervaring, waarbij we ons richten op het creëren van de perfecte eyelinerlook die bij jou past.

  Eyeliner aanbrengen? Dit zijn de trends

  De wereld van eyeliner is voortdurend in beweging, met nieuwe trends die regelmatig opduiken. Hier zijn enkele van de nieuwste trends op het gebied van eyeliner:

  Eyeliner aanbrengen zonder wing

  Deze trend draait om een natuurlijke look, waarbij de nadruk ligt op het definiëren van de ogen zonder een opvallende wing. Het accent ligt op een strakke lijn langs de wimperlijn voor een frisse en subtiele uitstraling.

  Eyeliner aanbrengen met oogschaduw

  Bij deze trend wordt eyeliner gecombineerd met oogschaduw voor een uniek en creatief effect. Door verschillende kleuren en texturen te mengen, kun je een prachtig en veelzijdig resultaat bereiken.

  Eyeliner aanbrengen met oogschaduw
  Ontdek hoe je eyeliner en oogschaduw kunt combineren voor een opvallende en veelzijdige oogmake-up.

  Meer handige eyeliner aanbrengen tips (tips voor eyeliner aanbrengen)

  Hier zijn enkele handige tips die je kunnen helpen bij het aanbrengen van eyeliner:

  • Oefening baart kunst: Het aanbrengen van eyeliner vergt oefening. Wees geduldig en blijf oefenen om je vaardigheden te verbeteren.
  • Gebruik kleine streepjes: In plaats van één lange lijn te trekken, kun je kleine streepjes zetten en deze vervolgens verbinden. Dit zorgt voor meer controle en precisie.
  • Houd je ogen open tijdens het aanbrengen: Dit helpt je de vorm en positie van de eyeliner beter te beoordelen.

  Eyeliner aanbrengen met lepel

  Een handige truc voor beginners is het gebruik van een lepel. Plaats de bolle kant van de lepel tegen je ooglid en gebruik de rand als geleider om een strakke lijn te trekken.

  Eyeliner aanbrengen met stift

  Voor een eenvoudige en snelle applicatie kun je kiezen voor een eyelinerstift. Deze zijn gemakkelijk vast te houden en bieden meer controle bij het tekenen van de lijn.

  Eyeliner aanbrengen bij hangende oogleden

  Bij hangende oogleden is het belangrijk om de eyeliner aan te brengen met de ogen open. Teken een dunne lijn langs de wimperlijn en creëer een licht opwaarts effect aan de buitenste ooghoeken om de ogen te liften en een meer open uitstraling te geven. Vermijd het trekken van een te dikke of zware lijn, omdat dit de hangende oogleden kan benadrukken.

  Makkelijk eyeliner aanbrengen voor iedereen

  Eyeliner aanbrengen kan een uitdaging zijn, maar met de juiste technieken wordt het gemakkelijker. Hier zijn enkele tips voor het gemakkelijk aanbrengen van eyeliner:

  • Gebruik tape als gids: Plaats een stukje tape aan de buitenste hoek van je oog en gebruik dit als een gids om een rechte lijn te trekken.
  • Gebruik een oogpotlood als basis: Als je moeite hebt om een vloeibare eyeliner te beheersen, begin dan met het aanbrengen van een dunne lijn met een oogpotlood en ga er vervolgens overheen met een eyelinerkwastje gedoopt in een donkere oogschaduwkleur. Dit creëert een zachtere look en geeft je meer controle.
  • Experimenteer met verschillende eyelinervormen: Er zijn verschillende eyelinerstijlen, zoals een dunne lijn, een wing of een graphic eyeliner. Probeer verschillende vormen en ontdek wat het beste bij jouw oogvorm en stijl past.

  “Ik kan geen eyeliner aanbrengen”

  Als je denkt dat je geen eyeliner kunt aanbrengen, onthoud dan dat oefening en geduld essentieel zijn. Hier zijn een paar tips om je te helpen:

  1. Begin met potlood eyeliner: Potlood eyeliner is gemakkelijker te beheersen dan vloeibare eyeliner. Begin met het oefenen van de basislijn met een potlood voordat je overstapt op andere formules.
  2. Gebruik een vergrotende spiegel: Een vergrotende spiegel kan je helpen om dichter bij je oog te komen en nauwkeuriger te werken.
  3. Volg hieronder onze handleiding voor beginners

  Eyeliner aanbrengen voor beginners

  Speciaal voor beginners hebben we een stapsgewijze handleiding om je op weg te helpen met het aanbrengen van eyeliner. Volg deze eenvoudige stappen:

  1. Begin in het midden van je bovenste ooglid en trek een dunne lijn zo dicht mogelijk bij je wimperlijn.
  2. Werk vanuit het midden naar de buitenste ooghoek toe en creëer indien gewenst een wing.
  3. Vul de lijn in vanaf de binnenste ooghoek tot aan de buitenste ooghoek.
  4. Gebruik een wattenstaafje om eventuele foutjes te corrigeren of de lijn te vervagen voor een zachtere uitstraling.

  Mooie (permanente) eyeliner aanbrengen door professionals? Wij staan voor je klaar!

  Als je op zoek bent naar een perfecte eyelinerlook zonder gedoe, staan de professionals bij PMU Elegance voor je klaar. Onze ervaren specialisten begrijpen de kunst van het aanbrengen van (permanente) eyeliner en kunnen je adviseren over de beste stijl en kleur die bij jou passen. Met behulp van de nieuwste technieken en hoogwaardige producten zorgen wij ervoor dat je de perfecte eyeliner krijgt die langdurig blijft zitten en je ogen prachtig accentueert. We streven naar tevredenheid en willen dat je met zelfvertrouwen de deur uitgaat, wetende dat je eyeliner perfect is aangebracht.

  Bij PMU Elegance combineren we onze expertise met jouw persoonlijke wensen om een op maat gemaakte eyelinerlook te creëren. Of je nu kiest voor een subtiele, natuurlijke uitstraling of een gedurfde en dramatische stijl, wij zorgen ervoor dat het resultaat verbluffend is.

  Elmas Aydin – PMU Elegance

  Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jou kunnen helpen bij het verkrijgen van de perfecte eyeliner. Onze professionele en gepassioneerde teamleden staan klaar om je te verwelkomen in onze salon en je te laten stralen met prachtige eyeliner.

  Accentueer jouw schoonheid

  Boek direct jouw permanente wenkbrauwen afspraak!

  Kies de gewenste behandeling(en), reserveer een tijdsblok, de behandelaar naar keuze, vul uw gegevens in en uw afspraak is geboekt!

  Inspiratie nodig?

  Bekijk ons lookbook met voorbeelden van permanente make-up.

  Winkelwagen
  Scroll naar boven
  Stel je vraag
  0 Shares
  Share
  Share
  Tweet
  Pin