Oxygeneo deal in Zoetermeer. De nieuwe zuurstof behandeling nu bij PMU Elegance.

Heb jij last van rimpels of een slapper wordende huid en zou jij deze weer graag willen verstevigen? Of kamp jij al een tijd met onzekerheden over je huid en wil jij graag een skinboost na maar liefst 1 behandeling zonder maanden te hoeven wachten op resultaat? Dan is de OxyGeneo behandeling de uitkomst voor jou! Profiteer nu van een toffe korting! De OxyGeneo is een zuurstof behandeling voor het gezicht in combinatie met exfolieren en een peeling, 3-1 huidverjonging & ANTI-Age. Wie wil dit niet?

3-1 Huidbehandeling 

Wat is OxyGeneo? OxyGeneo is een innovatieve zuurstofbehandeling voor huidvernieuwing dat 3 essentiële deelbehandelingen gelijktijdig uitvoert. Het verwijdert de dode cellen van de hoornlaag, brengt revitaliserende werkstoffen in de diepere lagen van de huid en stimuleert de zuurstoftoevoer van binnenuit. OxyGeneo behandeling is geïnspireerd op natuurlijke warmwaterbronnen die bekend staan om hun zuurstofopwekkend effect in de huid. Door dit effect na te bootsen wordt de huid gestimuleerd om de zuurstoftoevoer naar de behandelzone te verhogen.

Direct zichtbaar resultaat! Een drievoudige werking in één aangename behandeling met direct zichtbaar resultaat. Het is een 3-1 behandeling voor huidverjonging & anti-age. Bij deze behandeling heb je geen cool down, je kan direct door naar werk of een afspraak. Je hebt geen enorm rode huid maar juist een prachtige glow!

Klanttevredenheid 9,4 dankzij jarenlange ervaring! De specialisten van PMU Elegance zijn experts op het gebied van zuurstof behandelingen. In de salon accentueren we de natuurlijke schoonheid van onze cliënten en in de Academy leiden we mensen op tot professioneel PMU Artist. Boek hier direct een afspraak bij ons of neem vrijblijvend contact met ons op.

Pijnloze behandeling
Specialist in Oxygeneo
3-1 huidverjonging & ANTI-age
Geen ‘downtime’, gelijk klaar!
Professionele behandelingen voor huidverbetering

Waar kan de OxyGeneo behandeling voor zorgen?

 • Effectief tegen rimpels en fijne lijntjes voor een frisse look

 • Verbeterd de elasticiteit en de stevigheid van de huid

 • Effectief tegen volumeverlies voor een liftend effect

 • Verkleint grove poriën voor een mooie, gave huid

 • Zorgt voor een prachtig egale en jeugdige teint

 • Langdurige verbetering van de huidtextuur

 • Rustgevende behandeling

Behandeling en kosten Oxygeneo behandeling?

60 minuten

€135 €99

 • Huid reiniging
 • Primergel
 • OxyPod in de huidmasseren
 • Serum & overige passende dagverzorging inmasseren
 • Gratis behandelplan en advies
OxyGeneo behandeling

Boek direct jouw afspraak

Maak tijdelijk gebruik van deze toffe korting inclusief gratis huidadvies en behandelplan. 

Reviews

Dit vinden zij van PMU:

Joke Tempelaar:

Het was een fijne behandeling, met fruitzuren en zuurstof. Je voelt dat je huid diep gereinigd wordt en zeer gehydrateerd. Daarna een heerlijke massage en afsluitend een lekker voedend en hydraterend masker. In de ochtend opgestaan met een stralende huid en ook heel egaal. Dit lijkt me ook een erg fijne behandeling voor een feest of gelegenheid, omdat je direct verschilt merkt en ziet! Echt een hele fijne behandeling.

Lies van Bergen:

 Wat een gastvrije ontvangst in het mooie grote pand van PMU Elegance. Ik ben zeer vriendelijk geholpen door de dames daar en zeer tevreden over de behandeling OxyGeneo. Zorgvuldig en met alle aandacht een volledige behandeling en vooraf ook een goede en fijne uitleg zodat ik wist waar ik aan toe was. Super mooi resultaat dus ik kom zeker terug voor een nieuwe behandeling! Onzettend bedankt voor de fijne service en hopelijk tot een volgende keer.

Joyce Bachnoe

Hele goede salon in Zoetermeer. Dames zijn erg vriendelijk. Ik heb uitleg gekregen over de OxyGeneo behandeling en advies over mijn huid en eventueel vervolg afspraken. Ik heb een behandeling gedaan die voldoet aan mijn wensen en aan wat ik belangrijk vind voor mijn huid. Ontzettend tevreden met het resultaat en ik zal zeker deze behandeling opnieuw laten doen. Als je deze behandeling nog nooit gedaan hebt zeg ik: Gewoon proberen!

Veelgestelde vragen

Na elke behandeling kan PMU Elegance jou ook uitgebreid adviseren op huidverzorging voor thuis, dit is zeer belangrijk om te combineren met huidbehandelingen. Gebaseerd op een huidanalyse kunnen wij de beste producten adviseren en wij zullen de tijd nemen om stap voor stap dit uit te leggen aan jou zodat jij deze routine thuis voort kan zetten. Wij gebruiken de producten van Mesoestetic, dit is een merk dat huidverbetering naar een hoger plan tilt op medisch-cosmetische, effectieve en zeer kwalitatieve wijze. Merk echt verandering in de huid met deze producten. Mesoestetic focust zich voornamelijk op de meest innovatieve behandelmethodes aan de hand van de meest hoge en intensieve werkstoffen die er op het gebied van huidverbetering te verkrijgen zijn.

Nee, de behandeling doet geen pijn. Het gevoel is te vergelijken met een peeling. Vooral bij de luxe behandeling waar het ook gecombineerd zal worden met een massage is het juist een relax moment voor jezelf.

Na de behandeling kan je direct genieten van een prachtige glow en een geëgaliseerde huid! Fijne lijntjes en rimpels zijn direct gladder en minder zichtbaar. Je zult merken dat de huid zachter aanvoelt en make-up/verzorging aanbrengen makkelijker gaat.

Aan de hand van jouw huidtype kijkt de schoonheidsspecialist samen met jouw wensen naar een best passende Oxypod. Wij hebben verschillende soorten en kijken bij iedere klant wat voor verzorging nodig is en zullen hierop aanpassen.

Ook dit adviseren wij persoonlijk op basis van jouw huidconditie en hoe jouw huid reageert op de behandeling. Reken op ongeveer 5/6 weken tussen elke behandeling.

Oxygeneo behandeling is voor ieder huidtype geschikt. Echter wanneer je actieve acne, rosacea of psoriasis heeft is deze behandeling niet geschikt. Pas wanneer dit onder controle is en je geen medicatie of crèmes meer gebruikt, is de behandeling mogelijk. Daarnaast kunnen hyperpigmentatie en keloïd littekens niet met deze methode behandeld worden. Bij twijfel kun altijd eerst met ons of met je behandelend arts overleggen om te bepalen of deze methode geschikt is voor je.

Het is inderdaad mogelijk om direct na de behandeling alles voort te zetten, je kan direct door naar werk of bijvoorbeeld direct make-up op doen. De huid heeft juist een stralende glow en mocht je een erg gevoelige huid hebben kan de huid iets rood zijn, dit trekt na een aantal uur volledig weg.

In sommige gevallen kan de behandeling vergoed worden door een zorgverzekeraar! Dit kan wanneer je aanvullend verzekerd bent, check dit na bij je zorgverzekeraar. Na de behandeling zal je afrekenen en de factuur die je ontvangt kan je gemakkelijk declareren bij je zorgverzekeraar. Stuur een bericht voor meer informatie. 

Waarom kiezen voor PMU Elegance?

Persoonlijk advies

Bij iedere klant kijken wij wat het best passend is voor je huid en wat je behoeftes zijn. Wij nemen de tijd om hierbij ook de beste producten te adviseren zodat je thuis verder kan gaan met huidverbetering. Altijd eerlijk en fijn advies!

Ervaren schoonheidsspecialisten

Bij PMU Elegance werken wij veilig met de juiste producten die van de beste kwaliteit zijn. Wij hebben ontzettend veel producten en behandelingen getest en gaan alleen voor het beste voor onze klanten!

Direct resultaat

Na de behandeling direct een mooi resultaat: een glanzende en gezonde huid waar je gegarandeerd complimenten over gaat krijgen! En wil je dit resultaat behouden? Neem dan een Oxygeneo kuur.

Winkelwagen
Scroll naar boven
Stel je vraag