Afspraak maken

PMU Elegance kent
het geheim voor een
stralend uiterlijk

Afspraak maken

Formulier

Vul het onderstaande formulier in om een afspraak te maken.

Laden...

Alvorens de afspraak zijn er nog een aantal zaken waar u rekening mee dient te houden. Tenzij u nog heel erg twijfelt, is een intakegesprek niet nodig. Op de website wordt uitgebreid informatie gegeven over de techniek en mogelijkheden. Voor de behandeling begint is tijd ingepland om uw wensen door te spreken. De lijnen worden eerst getekend om te zien of het aan uw verwachting voldoet.

BELANGRIJK

Voor de houdbaarheid van de permanente make-up is het belangrijk 48 uur voor de behandeling geen bloedverdunnende middelen tot u te nemen. Hieronder vallen aspirine, alcohol en drugs. Dit kan ervoor zorgen dat de huid bloedt tijdens de behandeling, hierdoor pakt het pigment minder goed en kan het weinig resultaat opleveren. Slechts één glas alcohol is al funest. Maakt u gebruik van andere bloedverdunnende medicijnen overleg dan met de huisarts. Laat ook na de behandeling bloedverdunnende middelen voor ongeveer acht uur liggen.

TIP!

Paracetamol mag wel. Sterker nog, een paracetamol innemen kan de behandeling verzachten.

MAKE-UP

Het is raadzaam om niet te veel make-up te dragen tijdens een behandeling. Wel moet het duidelijk zijn hoe u zich normaal opmaakt, zodat ik kan zien of het bij uw past. Vooral als het gaat om de wenkbrauwen die u nu nog tekent. Het is ook mogelijk een foto mee te nemen.

LOCATIE

De salon bevindt zich een woonwijk. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.
Voor een zo rustig mogelijk verloop van de behandeling is het niet verstandig om iemand mee te nemen in de behandelruimte.

VERZETTEN

Wilt u de afspraak verzetten of annuleren? Doe dit dan minstens 48 uur van tevoren, door te bellen naar 070 – 412 61 53 of stuur een e-mail naar admin@pmuelegance.nl.

Bel direct!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang speciale aanbiedingen, nieuwsupdates, model uitnodigen en andere voordelen.

WhatsApp chat