fbpx
Afspraak maken

Afspraak maken

Vul het onderstaande formulier in om een afspraak te maken.

Alvorens de afspraak zijn er nog een aantal zaken waar je rekening mee dient te houden. Tenzij je nog heel erg twijfelt, is een intakegesprek niet nodig. Op de website wordt uitgebreid informatie gegeven over de techniek en mogelijkheden. Voor de behandeling begint is tijd ingepland om je wensen door te spreken. De lijnen worden eerst getekend om te zien of het aan je verwachting voldoet.

BELANGRIJK

Voor de houdbaarheid van de permanente make-up is het belangrijk 48 uur voor de behandeling geen bloedverdunnende middelen te nemen. Hieronder vallen aspirine, alcohol en drugs. Dit kan ervoor zorgen dat de huid bloedt tijdens de behandeling,  het pigment hierdoor minder goed pakt en niet het optimale resultaat wordt behaald. Slechts één glas alcohol is al funest. Maak je gebruik van bloedverdunnende medicijnen overleg dan met de huisarts. Laat ook na de behandeling bloedverdunnende middelen voor ongeveer acht uur liggen.

TIP!

Paracetamol mag wel. Sterker nog, een paracetamol innemen kan de behandeling verzachten.

MAKE-UP

Het is raadzaam om niet te veel make-up te dragen tijdens een behandeling. Wel moet het duidelijk zijn hoe je je normaal opmaakt, zodat ik kan zien of het bij je past. Vooral als het gaat om de wenkbrauwen die je nu nog tekent. Het is ook mogelijk een foto mee te nemen.

LOCATIE

De salon bevindt zich op een industrieterrein. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.
Voor een zo rustig mogelijk verloop van de behandeling is het niet verstandig om iemand mee te nemen in de behandelruimte.

VERZETTEN

Wil je de afspraak verzetten of annuleren? Doe dit dan minstens 48 uur van tevoren, door te bellen naar 070 – 412 61 53 of stuur een e-mail naar admin@pmuelegance.nl.

Bel direct!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang speciale aanbiedingen, nieuwsupdates, model uitnodigen en andere voordelen.

PMU studio Den Haag
WhatsApp chat