Welkom bij PMU Elegance

Ik ben Elmas Aydin en ben de trotse eigenaresse van PMU Elegance Zoetermeer. Heel mijn leven ben ik al bezig met make-up en andere vormen van beauty om de natuurlijke schoonheid van mensen te accentueren. Door de jaren heen ben ik mij steeds verder gaan verdiepen in de kunst van permanente make-up. Er komt veel meer bij kijken dan dat je verwacht. Zo is er uitgebreide kennis nodig op het gebied van kleurenleer en is het belangrijk om alle details van de menselijke huid te weten. Met deze basis ben ik mij gaan verdiepen in de verschillende PMU diensten en heb ik mij gespecialiseerd in wenkbrauwen, lippen en eyeliner.

Meer over elmas

In 2014 heb ik mijn eigen salon – PMU Elegance – in Zoetermeer geopend. Natuurlijk voldoen wij geheel aan de hygiëne voorschriften en zijn we in het bezit van alle benodigde vergunningen van de GGD in Zoetermeer. Elke dag ga ik met plezier naar mijn salon met het doel om mijn klanten nog mooier te maken. Dit doe ik door elke klant de zorg en aandacht te geven die zij (of hij) verdient en door uiterst nauwkeurig te werk te gaan. Mijn behandeling is pas klaar als jij tevreden bent!

Long-Time-Liner specialist

Permanente make-up is een vakgebied dat zich in razend tempo blijft ontwikkelen. In 2016 ben ik op zoek gegaan naar de beste apparatuur en materialen voor PMU. In deze zoektocht ben ik uitgekomen bij Long-Time-Liner. Dit is een Duits bedrijf dat al ruim 30 jaar staat voor kwaliteit en innovatie op het gebied van permanente make-up.

Het Long-Time-Liner PMU-apparaat zorgt ervoor dat lijntjes met uiterste precisie kunnen worden aangebracht voor het beste resultaat. Je creëert hiermee de meest aansprekende wenkbrauwen, fijnste eyeliner streepjes en mooiste lippen. Ook zorgt het verfijnde apparaat voor een vrij pijnloze behandeling en een snelle genezing. Long-Time-Liner heeft een breed assortiment natuurlijke pigmenten die lang hun kleur behouden en niet op dieren getest zijn. Op die manier zorgen we niet alleen goed voor jou, maar ook voor onze leefomgeving.

Binnen Nederland ben ik de enige distributeur van dit merk en ook als enige gecertificeerd om trainingen op dit gebied te mogen geven.

“Wat een professionaliteit, vakkundigheid en vriendelijkheid! En het resultaat is prachtig.
Graag tot ziens en ik kan PMU Elegance van harte aanbevelen.”

Linda Stallinga via Facebook Reviews

PMU Academy

Elegance Academy is het onderdeel van mijn bedrijf waarbinnen ik opleidingen en masterclasses verzorg voor andere PMU Specialisten. Ik vind het fijn om de kennis die ik de afgelopen jaren heb opgebouwd te delen met andere specialisten binnen mijn vakgebied. Ik zie dit trouwens niet als concurrenten; door kennis te delen, maken we de markt samen sterker. Hier profiteert iedereen van, met name onze klanten. De afgelopen jaren heb ik dan ook al tientallen PMU specialisten mogen helpen in hun ontwikkeling.

Mijn droom

Zoals je kunt lezen staat mijn leven de laatste jaren in het teken van PMU. Gelukkig kan ik dit goed combineren met mijn gezin met vijf kinderen en heb ik een partner waar ik altijd op kan terugvallen. Voor mij begint het PMU avontuur dan ook nog maar net en hoop ik de komende jaren mijn bedrijf verder uit te kunnen breiden en met mijn klanten en kwaliteit voorop.

Elmas Aydin – Zoetermeer

Wil jij kennismaken met mij en mijn studio? Plan dan een afspraak in of een vrijblijvende gratis intake.